Heldens Psychologie

Andere stoornissen

Andere klachten en problemen

In het menu Behandeling vind je veelvoorkomende klachten en stoornissen waarvoor mensen psychologische hulp zoeken. Mochten jouw klachten en problemen er niet bij staan, dan wil dat niet zeggen dat je niet bij me terecht kunt.

Ik heb ook ervaring met het behandelen van problemen op gebied van persoonlijkheidskenmerken, zoals onzekerheid/negatief zelfbeeld, problemen met het reguleren van je emoties (zoals snel boos en agressief kunnen worden) en moeilijkheden of terugkerende patronen in relatie tot mensen om je heen. Ook voor problemen rondom zingeving kun je bij me terecht.

Ik ben niet de juiste behandelaar wanneer het gaat om ADHD, Autisme verwante stoornissen, psychotische stoornissen, verslaving en neuropsychologische problemen. Voor deze problemen kun je je via de huisarts laten verwijzen naar gespecialiseerde instellingen. Ook ben ik niet de aangewezen behandelaar als er sprake is van een crisissituatie of ernstige suïcidaliteit. Ook dan adviseer ik je om contact op te nemen met je huisarts om gespecialiseerde hulp te krijgen.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over de behandeling van klachten en problemen.